divendres, 31 de gener del 2014

Dia de la Pau



Aquest dijous 30 de gener hem celebrat a l’escola el dia de la PAU i durant la setmana hem realitzat diferents activitats:


Els alumnes d’infantil han  fet un colom de la PAU inspirat amb el de Picasso i han compartirt diferents  activitats i coses boniques entre els alumes dels diferents cursos: missatges, titelles, manualitats…


A CI els alumnes han  explicat dos contes: Nihau i els colors de la PAU i El Senyor Guerra i la senyora PAU. També han dibuixat un colom de la PAU de Picasso i han cantat una cançó de la PAU.


A CM, els alumnes han  après  molt sobre Nelson Mandela i han  cantat una cançó per la PAU.


Els alumnes de CS han treballat la desigualtat econòmica entre rics i pobres, han fet una espècie de gràfica / recta numèrica en la que està distribuïda la població mundial de forma proporcional (en realitat ben desproporcionada) en base als seus recursos econòmics.
També han  fet una dinàmica per a fer visibles quines són les actituds que afavorixen un diàleg que fomente la resolució de conflictes dins del grup. Un grupet de voluntaris debatien sobre quines pensen que són les causes dels conflictes entre l'alumnat que tenim a la classe i la resta del grup havia d'observar si la seua actitud afavoria la entesa o al contrari promovia el conflicte.


El mateix dia de la PAU hem sortit per la tarda al pati de l’escola, ens hem assegut formant en diferents idiomes la paraula PAU i hem ballat i cantat  tots junts la cançó Bambelela en homenatge a Nelson Mandela.


Dia de la Pau al Consol Ferré on PhotoPeach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada